Årets pedagog 18/19!

Har du en lärare som du skulle vilja hylla lite extra? Nominera hen till Årets Pedagog 18/19!

StuFF delar årligen ut priset Årets Pedagog, en utmärkelse som delas ut till någon ur den undervisande personalen på Filosofiska fakulteten eller området för utbildningsvetenskap vid Linköpings Universitet.

Det är studenternas pris till en lärare verksam för StuFFs studenter som anses vara extra inspirerande och pedagogisk. Priset har tagits fram för att inspirera och uppmuntra de universitetslärare som alltid har studenternas bästa i åtanke.

Så har du en lärare som alltid är extra inspirerande, någon vars föreläsningar du alltid ser fram emot att gå till, eller någon som alltid lyckas skapa intressanta och givande diskussioner på seminarierna? Nominera hen via formuläret.

Vi vill ha din nominering senast onsdagen den 3 april.
Därefter kommer jurygruppen, som består av studenter engagerade i utbildningsfrågor, att läsa alla nomineringar och välja ut en vinnare.

Vid frågor eller funderingar hör av er till Klara Bladh på 0734141013 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

UKÄ söker ämneslärarstudenter!
Gå med i vår SFS-delegation!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.stuff.liu.se/

Om StuFF

Studentkåren för utbildningsvetenskap och Filosofisk fakultet (StuFF) är den största studentrösten vid Linköpings universitet och företräder 15 000 studenter i Linköping och Norrköping. Studentkåren är en studentpolitisk aktör och arbetar för en bra studiesituation för studenterna genom att bevaka och säkerställa att deras intressen tas till vara på.

Snabba länkar

Våra vänner

Consensus
Linköpings kommun
Norrköping kommun
Lintek
LiU
SFS
Studentkortet
Marknadsbyrån
WeSupero

Kontakta oss

Besöksadress
Linköpings universitet
Campus Valla: Kårallen (vån. 3)
Campus Norrköping: Trappan (entréplan)

Postadress
Studentkåren StuFF vid Linköpings universitet
Kårallen, Linköpings universitet
58183 Linköping

Org. nr
822001-0535