Information om medlemssystem och personuppgifter

I samband med införandet av den nya dataskyddsförordningen GDPR kommer StuFF implementera en rad åtgärder för att säkerställa medlemmarnas integritet och informationssäkerhet. Nedan sammanfattas arbetet:

Behandling av personuppgifter


StuFF lagrar personuppgifter för hanteringen av kårmedlemskap i enlighet med Högskoleförordningen och Ladokförordningen, samt vid enskilda tillfällen i StuFFs verksamhet där personuppgifter samlas in för: arvodering, evenemang, utbildningar, rapportering till Linköpings universitet samt vid studentärenden om det finns behov av personuppgifter för att lösa dessa studentärenden. StuFF ansvarar för att personuppgifter raderas när de inte längre är relevanta. 

Medlemssystem


I samband med införandet av den nya dataskyddslagen byter StuFF till en systemleverantör som levererar ett säkert medlemssystem som fungerar i enlighet med den nya dataskyddslagen för att säkerställa att medlemmarnas personuppgifter är skyddade. Den 23/5 kommer det nuvarande medlemssystemet tömmas på personuppgifter och sedan stängas. I början av HT18 kommer det nya medlemssystemet tas i bruk. 

I och med stängningen av det nuvarande medlemssystemet uppmanar StuFF alla medlemmar att uppdatera sina kort för att få kår- och sektionslogga på korten om detta inte redan finns.  Uppdatering kan ske i kårexpeditionen eller på LiUs studerandeexpeditioner i hus Zenit (campus Valla) och Kåkenhus (campus Norrköping). 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Jonathan Josefsson blir årets pedagog 17/18

Calender

Wait a minute, while we are rendering the calendar

Most viewed

17 September 2018
Nyheter
Aktuellt svenska
StuFF söker nu nya utskottsmedlemmar till utbildningsutskottet StUBin samt Eventutskottet. Att engag...
4966 Hits
21 May 2018
Nyheter
Aktuellt svenska
I samband med införandet av den nya dataskyddsförordningen GDPR kommer StuFF implementera en rad åtg...
3306 Hits
13 August 2018
Nyheter
Aktuellt svenska
Höstterminen stundar och StuFF vill välkomna alla nya studenter!  StuFF är studentkåren för dig...
2842 Hits

Our friends

Consensus
Linköpings kommun
Norrköping kommun
Lintek
LiU
SFS
Studentkortet
Marknadsbyrån
WeSupero

Contact us

Visiting address
Linköpings universitet
Campus Valla: Kårallen (third floor)
Campus Norrköping: Trappan (entrance level)

Org. nr
822001-0535