Utbildningsbevakning

Varje sektion har minst en utbildningsbevakare som arbetar för att förbättra din utbildning och se till att dina åsikter tas till vara. Till denna kan du höra av dig om du har åsikter kring din utbildning som du vill att den ska föra med sig till kursansvariga och studentkåren. Du kan dessutom vända dig till din utbildningsbevakare om det skulle uppstå några problem med din utbildning.

Utbildningsbevakaren sitter i regelbundna möten med programledning, kursansvarig och kårens utbildningsutvecklare. Tillhör du inte en sektion eller vet du inte vilken sektion du tillhör kan du alltid kontakta kårens utbildningsutvecklare för stöd.

 

Årets pedagog

För att uppmuntra och uppmärksamma goda pedagoger delar StuFF varje år ut utmärkelsen Årets Pedagog. Läsåret 2019/2020 gick priset till Mimmi Gustavsson.


Det är studenternas pris till en lärare verksam för StuFFs medlemmar som anses vara extra inspirerande och pedagogisk. Både sektioner och enskilda studenter har möjlighet att skriftligt nominera lärare som har ett särskilt engagemang för studenter och som planerat utbildningen på ett tillfredsställande sätt.

Tidigare vinnare:

19/20 - Mimmi Gustavsson
18/19 - Khalid Khayati 
17/18 - Jonathan Josefsson
16/17 - Linnea Tengvall
15/16 - Örjan Dahlström
14/15 – Carl-Magnus Carlstein
13/14 - Björn Ivarsson Liljeblad
12/13 - Mikael Jungevall
11/12 - Peter Andersson
10/11 - Niclas Svensson
09/10 - Anna-Liisa Närvänen
08/09 - Fredrik Alm
07/08 - Lars Alfred Engström
06/07 - Daniel Carlsson
05/06 - Lotta Holme
04/05 - Mathias Martinsson
03/04 - Ulrika Vrang
02/03 - Bengt Lärkner
01/02 - Jan Lindvall

Image

Karin Frölind

Studentombud - utbildning Filosofisk Fakultet

suf@stuff.liu.se

Du som studerar vid Filosofiska fakulteten och har frågor till kåren angående din utbildning eller kvalitén på din utbildning ska kontakta studentombud för utbildning Filosofisk fakultet. Hit ska du också vända dig om du är forskarstudent och har frågor angående din utbildning.

Image

Gottfrid Silverek

Studentombud - utbildning utbildningsvetenskap

suu@stuff.liu.se

Du som studerar vid området för utbildningsvetenskap och har frågor till kåren angående din utbildning eller kvalitén på din utbildning ska kontakta studentombud för utbildning utbildningsvetenskap. Hit ska du också vända dig vid internationella frågor om utbildning.

Om StuFF

Studentkåren för utbildningsvetenskap och Filosofisk fakultet (StuFF) är den största studentrösten vid Linköpings universitet och företräder ca 20 000 studenter i Linköping och Norrköping. Studentkåren är en studentpolitisk aktör och arbetar för en bra studiesituation för studenterna genom att bevaka och säkerställa att deras intressen tas till vara på.

Våra vänner

Consensus
Linköpings kommun
Norrköping kommun
Lintek
LiU
SFS
Studentkortet
Marknadsbyrån
WeSupero

Kontakta oss

Besöksadress
Linköpings universitet
Campus Valla: Kårallen (vån. 3)
Campus Norrköping: Trappan (entréplan)

Postadress
Studentkåren StuFF vid Linköpings universitet
Kårallen, Linköpings universitet
58183 Linköping

Org. nr
822001-0535