Information om medlemssystem och personuppgifter

I samband med införandet av den nya dataskyddsförordningen GDPR kommer StuFF implementera en rad åtgärder för att säkerställa medlemmarnas integritet och informationssäkerhet. Nedan sammanfattas arbetet:

Behandling av personuppgifter


StuFF lagrar personuppgifter för hanteringen av kårmedlemskap i enlighet med Högskoleförordningen och Ladokförordningen, samt vid enskilda tillfällen i StuFFs verksamhet där personuppgifter samlas in för: arvodering, evenemang, utbildningar, rapportering till Linköpings universitet samt vid studentärenden om det finns behov av personuppgifter för att lösa dessa studentärenden. StuFF ansvarar för att personuppgifter raderas när de inte längre är relevanta. 

Medlemssystem


I samband med införandet av den nya dataskyddslagen byter StuFF till en systemleverantör som levererar ett säkert medlemssystem som fungerar i enlighet med den nya dataskyddslagen för att säkerställa att medlemmarnas personuppgifter är skyddade. Den 23/5 kommer det nuvarande medlemssystemet tömmas på personuppgifter och sedan stängas. I början av HT18 kommer det nya medlemssystemet tas i bruk. 

I och med stängningen av det nuvarande medlemssystemet uppmanar StuFF alla medlemmar att uppdatera sina kort för att få kår- och sektionslogga på korten om detta inte redan finns.  Uppdatering kan ske i kårexpeditionen eller på LiUs studerandeexpeditioner i hus Zenit (campus Valla) och Kåkenhus (campus Norrköping). 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Jonathan Josefsson blir årets pedagog 17/18

Mest lästa

17 september 2018
Nyheter
Aktuellt svenska
StuFF söker nu nya utskottsmedlemmar till utbildningsutskottet StUBin samt Eventutskottet. Att engag...
4618 Hits
21 Maj 2018
Nyheter
Aktuellt svenska
I samband med införandet av den nya dataskyddsförordningen GDPR kommer StuFF implementera en rad åtg...
2995 Hits
13 augusti 2018
Nyheter
Aktuellt svenska
Höstterminen stundar och StuFF vill välkomna alla nya studenter!  StuFF är studentkåren för dig...
2452 Hits

Om StuFF

Studentkåren för utbildningsvetenskap och Filosofisk fakultet (StuFF) är den största studentrösten vid Linköpings universitet och företräder ca 20 000 studenter i Linköping och Norrköping. Studentkåren är en studentpolitisk aktör och arbetar för en bra studiesituation för studenterna genom att bevaka och säkerställa att deras intressen tas till vara på.

Våra vänner

Consensus
Linköpings kommun
Norrköping kommun
Lintek
LiU
SFS
Studentkortet
Marknadsbyrån
WeSupero

Kontakta oss

Besöksadress
Linköpings universitet
Campus Valla: Kårallen (vån. 3)
Campus Norrköping: Trappan (entréplan)

Postadress
Studentkåren StuFF vid Linköpings universitet
Kårallen, Linköpings universitet
58183 Linköping

Org. nr
822001-0535