Gör skillnad!

Det finns flera olika väger om du vill göra skillnad för dig själv och dina medstudenter. Nedan listar vi några av dem.


Bli medlem i kåren och sektionen. Genom att betala kåravgiften ger du oss större resurser att driva fram dina åsikter.

Engagera dig! I studentkåren och din sektion finns det flera spännande uppdrag för dig som vill göra skillnad. 

Rösta i Kårvalet. Genom att rösta i kårvalet påverkar du vilka som är med och bestämmer vad StuFF ska göra och vad pengarna ska gå till.

Fyll i kursutvärderingen KURT. Den kommer på din studentmejl och tar inte lång tid att fylla i. Där får du chans att ge feedback på kursen som ligger till grund för kårens påverkansarbete.

Bli studentrepresentant! Studentkåren ser till att alla beslut som fattas på universitetet har passerat minst en student.Som studentrepresentant representerar du studenternas intressen i olika grupper på universitetet. Det finns grupper som diskuterar alltifrån utbildning till matsitautionen på campus. Prata med din sektion om du vill veta mer.

Hör av dig till oss! Är du missnöjd med något eller har ett förslag på hur din utbildning eller studentliv skulle kunna förbättras, berätta för oss! Är det något som rör just ditt program, kontakta din programsektion!

 

Högst upp

ajf  elin  flins  kogvet  liuphd  isek  mip  nlsek  puls  saks  sekel  ska SKUM logo black background   Logga Socionomstyrelsen hemsida  sshf  stalin    stimulus