Utskott

 

Att engagera sig är inte bara en bra merit utan ger även erfarenheter och vänner för livet. Vill du arragera kårpubar och sittningar? Eller kanske lunchföreläsningar med företag eller varför inte utbildningsfrågor? Det finns något för alla!


Eventutskottet

Eventutskottet sysslar med att arrangera och planera spännande aktiviteter och events så som exempelvis sittning och den årliga dodgebolltuneringen. Nedan finner du kontaktuppgifterna till utskottets medlemmar.

you
Ordförande
Marianne Kropf
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 


Ubildningsutskottet

Utbildningsutskottets huvudsakliga fokus är säkerställa att din utbildning som student håller måttet. Framförallt vänder sig utskottet mot studenter som läser fristående kurser och har ni frågor eller funderingar om era kurser, lektorer, rättigheter, skyldigheter rättningstid på tentan är det oss ni ska kontakta. Nedan finner du kontaktuppgifterna till Utbildningsutskottets medlemmar.

you
Ordförande
Clara Karlsson Schedvin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 


Valråd

Valrådet är den grupp inom kåren som anordnar det årliga kårvalet där medlemmar får möjlighet att välja representanter till kårfullmäktige som äger rum på vårterminen. Valrådet väljs av fullmäktige och uppdraget är arvoderat.

 


Valberedning

Valberedningen ansvarar för att ta ut kandidater till nästa års förtroendeuppdrag, exempelvis kårstyrelse och talmanspresidium. Valberedningen väljs av fullmäktige och uppdraget är arvoderat.

Högst upp

ajf  elin  flins  kogvet  liuphd  isek  mip  nlsek  puls  saks  sekel  ska SKUM logo black background   Logga Socionomstyrelsen hemsida  sshf  stalin    stimulus