Föreningsstöd

Studentkåren arbetar för ett skapa förutsättningar för ett levande studentliv och tillhandahåller därför föreningsstöd till godkända studentföreningar.


Bilbokning

Studentföreningar och sektioner har möjlighet att boka StuFFs bilar för att underlätta i deras verksamhet. Även enskilda StuFF-medlemmar kan låna bilarna i samband med universitetsrelaterade resor. Bokning av bilen sker via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Nycklarna hämtas och lämnas av på StuFFs kontor i Kårallen.


Kortterminaler

För att minska kontanthanteringen och göra betalningar enklare erbjuder vi utlåning av kortterminaler till studentföreningar och sektioner. Bokning av kortterminaler sker via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Terminalerna hämtas och lämnas av på StuFFs kontor i Kårallen.


Bokning av lokal

Ska ni arragera en sittning, kravall eller likande tillställning? Vi äger och driver de fem kårhusen i Linköping och Norrköping. Läs mer om kårhusen här.


Samarbeten

Vill er studentförening samarbeta med studentkåren? Vi letar ständigt efter nya samarbetspartners! Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för mer information.


Sponsring 

 

Sektioner och föreningar kan äska om spons från StuFF. Exempel på detta är tröjtryck för sektioner och ersättning för festrabatter. Nedan finner ni de dokument ni behöver för att äska om sponsring. 

Villkor för spons

Mall för äskande av sponsring

 

Högst upp

ajf  elin  flins  kogvet  liuphd  isek  mip  nlsek  puls  saks  sekel  ska SKUM logo black background   Logga Socionomstyrelsen hemsida  sshf  stalin    stimulus