Sök StuFFs förtroendeuppdrag 18/19!

• 09 februari 2018 |

Hej! Nu är det dags för oss i Valberedningen att hitta en ny styrelse till verksamhetsåret 2018/2019! Vi söker dig som brinner lite extra för att jobba med att förbättra studenters utbildning och studiesociala liv på Linköpings Universitet.

Att engagera sig ger inte bara nyttiga meriter och kontakter utan också vänner och erfarenheter för livet! Genom StuFFs förtroendeuppdrag kommer du i kontakt med studenter från en bredd av utbildningar, olika delar av universitetet och diverse externa aktörer. Var med och påverka studentlivet, från tentan till dansgolvet!

Här under hittar du en beskrivning på de olika posterna du kan söka. Du får självklart söka flera om du hittar mer än en post som du är intresserad av! Du kan även nominera någon som du tycker skulle passa bra för uppdraget. Klicka på länken nedan för att läsa mer om posterna!

Lista: StuFFs förtroendeuppdrag 2018-2019 (klicka här).

Så här gör du för att söka eller nominera till uppdragen:

Instruktioner för att söka:

Du anmäler ditt intresse för uppdragen genom att fylla i formuläret nedan. Glöm inte att bifoga ditt CV och ett personligt brev innehållande en motivering till de uppdrag du söker. Om du söker något av styrelseuppdragen vill vi också att du beskriver en sak du skulle vilja förändra eller utveckla under året. Du bifogar detta under bilagor nedan.

Instruktioner för att nominera:

Nominering till uppdragen görs genom att skicka ett e-mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., där du kort motiverar varför du anser att personen skulle passa bra för ett av StuFFs förtroendeuppdrag. Ange också kontaktinformation (namn, LiU-id och telefonnummer) till personen du vill nominera.

A webform by Podio