Kårvalet 2018

  • 10 januari 2018 |
  • Textstorlek

Nu har ni alla chansen att ställa upp i valet till StuFFs Fullmäktige!

Fullmäktige är det högst beslutande organet inom kåren, vilket betyder att det är där alla stora beslut fattas som kårstyrelsen sedan utför. Det finns 25 platser och vilka som sitter där avgörs av alla medlemmar när de röstar i Kårvalet, den 5-18 mars. För att ställa upp i valet bildar man en så kallad “lista”, antingen gör man det själv eller så hittar man några andra som vill sitta med i listan. Vissa listor är sektionsbundna, andra är partipolitiska men man kan också ställa upp utan att vara kopplad till någon organisation alls.

Att sitta i Fullmäktige är både roligt, givande och det är en bra erfarenhet. Man får en verklig chans att påverka vad vår kår ska göra under det kommande året och man väljer vilka som ska sitta i kårstyrelsen. Detta uppdrag går utmärkt att kombinera med andra uppdrag eller sysselsättningar då man oftast har mellan 8-10 möten totalt under året, alla utanför föreläsningstid, så cirka ett per månad under terminstid!

Att ställa upp i valet är lekande lätt, man fyller i en blankett som finns att hämta vid StuFFs kontor i Kårallen, på Trappan eller på hemsidan. Sen lämnar man in blanketten antingen på Trappan eller Kårallen, senast den 16 februari, och då är det bara en fråga om att skrapa ihop nog med röster för att komma med!

Har du några frågor eller funderingar kring valet eller att sitta i fullmäktige så hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Högst upp

ajf  elin  flins  kogvet  liuphd  isek  mip  nlsek  puls  saks  sekel  ska SKUM logo black background   Logga Socionomstyrelsen hemsida  sshf  stalin    stimulus