Sök mottagningssamordnare!

• 20 oktober 2017 |
Sök MS 2018

Vill du vara en del av Linköpings universitets största händelse? Vi söker just nu två mottagningssamordnare för mottagningen 2018, en i Linköping och en i Norrköping.

Som mottagningssamordnare är du med och koordinerar de olika fadderierna genom regelbundna möten med generaler och fungerar som en stödfunktion från planeringsstadium till utförande. I ditt arbete kommer du få träffa massor med härliga människor och få lära dig otroligt mycket om hur mottagningens stora maskineri fungerar via bland annat kåren, universitetet och Studenthälsan.

Vi söker dig som är strukturerad, gillar att ha koll och vågar ta diskussioner. Erfarenhet från liknande uppdrag är meriterande men inte ett krav.

Tillträde till posten kommer vara i början av december medan arbetet påbörjas i början av januari och sträcker sig till sista oktober 2018. Arbetstiden kommer vara ca 25% under våren och 100% under mottagningsveckorna. Posten har fast arvode.

Hur du ansöker:

Skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med ämnesraden “Ansökan mottagningssamordnare” med en kort beskrivning av dig själv och varför du tror att du passar för uppdraget. Skriv också om du söker uppdraget i Linköping eller Norrköping. Kort efter detta kommer du bli kallad till en intervju.

Nominering:

Kommer du och tänka på någon anna som skulle passa för uppdraget? Skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med ämnesraden “Nominering mottagningssamordnare” med en kort beskrivning av personen du vill nominera och varför du tror att denne passar för uppdraget.

Sista ansökningsdagen är 12/11.
Vi ser fram emot din ansökan!