Sök till StuFFs utskott

• 03 oktober 2017 |
Nu söker vi nya aktiva medlemmar till StuFFs utskott.

Mandaten är på ett år och sträcker sig mellan november 2017 och oktober 2018. Vi har två utskott: Utbildningsutskottet och eventutskottet.

Utbildningsutskottet

Som medlem i Utbildningsutskottet kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att agera utbildningsbevakare åt frikursstudenterna. Det innebär att du kommer värna om deras rättigheter och arbeta för att deras utbildning ska hålla högsta möjliga kvalitet. Om du känner att det här inte är frågor du har så bra koll på i dagsläget så är det inga problem, du kommer få en välplanerad överlämning så att det inte ska finnas några oklarheter när du sedan kliver in i rollen som utskottsmedlem. Du kommer också att arbeta tillsammans med StuFFs båda utbildningsutvecklare som alltid kommer finnas till hands att fråga om det skulle vara något du undrar.

Utöver utbildningsbevakningen kommer du också att arbeta med StuFFs litteraturstipendium där du kommer vara en del i den grupp som väljer ut vilka som ska tilldelas det. Du kommer även vara involverad i utdelningen av det prestigefulla priset Årets Pedagog.

Känner du att det här låter roligt och att du dessutom vill ta lite extra ansvar? Sök då till posten som ordförande i utskottet. Då kommer du vara den som arrangerar utskottets möten och ser till att arbetet inom utskottet flyter på bra. Du kommer också ha lite extra kontakt med StuFFs utbildningsutvecklare som kommer finnas där som ett extra stöd till dig.

Utbildningsutskottet är perfekt för dig som är intresserad av utbildningsfrågor och som vill arbeta tillsammans med universitetet för att garantera att alla studenter får en så bra studietid som möjligt. Du kommer få värdefulla erfarenheter som kommer vara till stor nytta både under och efter din studietid. Du får lära känna nya människor och lära dig mer om hur universitetet fungerar samtidigt som du blir en del av en större helhet som arbetar mot ett gemensamt mål. Utbildningsutskottet ger dig både gemenskap och ett meningsfullt arbete där du kommer vara till stor hjälp för dina medstudenter. Du får även gå på en sittning tillsammans med andra StuFF-aktiva studenter.

Hur du ansöker:

Skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och uttryck att du vill söka nästa års StUBin, skriv gärna om du även är intresserad av ordförandeposten. Efter detta kommer du bli kallad till en intervju! Överlämningen är planerad att ske kvällen den 6 november, så boka upp den kvällen redan nu!

Eventutskottet

Gillar du att arrangera sociala event? Vill du hjälpa till att binda ihop campus med näringslivet? Eller är du helt enkelt bara galen i att engagera dig?

I så fall söker StuFFs Eventutskott just dig!

För att beskriva utskottets arbete lite mer detaljerat så arrangerar de studiesociala aktiviteter som exempelvis pubar, sittningar och event med anknytning till mottagningsverksamheten. Det finns även möjlighet att arrangera event som är mer anknutna till näringsliv. Med andra ord är Eventutskottets medlemmar en slags projektledare som får skissa fram idéer och genomföra dem steg för steg ända fram till det färdiga eventet.

Utskottets medlemmar kommer ha särskilt nära kontakt med StuFF-styrelsens Studiesocialt ansvarige samt Näringslivsansvarige och kommer kunna använda dessa som bollplank och stöd.

Eventutskottet ska bestå av 4-10 ledamöter, varav en ordförande. Perioden som ledamöterna innehar sin post är mellan 1:e november 2017 och 30:e oktober 2018.

Så här ansöker du:

Skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 23/10 där du uttrycker ditt intresse för att söka till Eventutskottet, samt om du är intresserad av ordförandeposten eller inte. Därefter kommer du bli kallad på intervju. Vi hoppas få just din ansökan i vår inkorg!