Fullmäktigemöte 3/5

  • 21 april 2017 |
  • Textstorlek

Den 3 maj är det dags för fullmäktigemöte. Vid mötet kommer fullmäktige bland annat att utse en Utbildningsutvecklare. Som medlem har du alltid rätt att närvara vid fullmäktiges möten!


Kårfullmäktige, även kallat FUM eller fullmäktige, är kårens högsta beslutade organ och har som uppgift att representera alla kårens medlemmar och bestämma vad kåren ska göra och tycka. Vid detta möte kommer bland annat val till Utbildningsutvecklare för filosofisk fakultet att ske! Uppdraget är för nuvarande vakant och det går utmärkt att kandidera på plats. Mötet äger rum 17:30 på Campus Valla.

Fullmäktige kan liknas med Sveriges Riksdag och styrelsen med regeringen. Fullmäktige sammanträder ungefär 1 gång i månaden där möterna är utanför vanlig föreläsningstid. Precis som i riksdagen finns det även en motsvarighet till partier, dessa kallas i fullmäktige för listor. En lista kan liknas vid ett politiskt parti och består av en eller flera personer. Om du vill kandidera till fullmäktige behöver du antingen skapa eller gå med i en redan befintlig lista.

Vill du kandidera till Utbildningsutvecklare? För att kandidera skickar du ditt CV och Personliga brev till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Självklart går det även bra att kandidera på plats. Vid fullmäktigemötet kommer du att få möjlighet att presentera dig själv för fullmäktige och svara på eventuella frågor.


 

 

Högst upp

ajf  elin  flins  kogvet  liuphd  isek  mip  nlsek  puls  saks  sekel  ska SKUM logo black background   Logga Socionomstyrelsen hemsida  sshf  stalin    stimulus